27 Nisan 2018 13:24 | Son Güncelleme: 27 Nisan 2018 13:25

Kasımpaşa, Sinan Bolat'ı transfer ediyor

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanacak derbi mücadelesi öncesinde Galatasaray'ın iç saha maçlarındaki başarılı performansı ile Beşiktaş'ın deplasman karnesindeki zayıflığı dikkati çekiyor.

Sezon başında Porto’dan Belçika ekibi Royal Antwerp’e transfer olan 29 yaşındaki file bekçisini Süper Lig ekibinin takibe aldığı bildirildi.

Belçika’dan Gazet van Antwerpen, tecrübeli kalecinin iyi bir sezon geçirdiğini bunun da kendisine olan ilgiyi yükselttiğini belirtti. Deneyimli file bekçisini Beerschot Wilrijk'e karşı Antwerp'in oynadığı maçta Kasımpaşalı yetkililerin izledikleri ifade edildi.

Belçika ekibiyle iki yıl daha sözleşmesi bulunan kalecinin, Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı vurgulandı. Sinan daha önce Kayserispor ve Galatasaray formaları giymişti.

(Skorer)

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU