15 Haziran 2017 09:54 | Son Güncelleme: 15 Haziran 2017 09:55

Katar'dan Beşiktaş'a ilginç teklif: Bize de bir stat yapın!

2022 Dünya Kupası'nı düzenleyecek olan Katar, Beşiktaş'a "Bize de bir stat yapın" teklifini yaptı. Yönetim de "Bizim işimiz bu değil! Ama memnuniyetle danışmanlık hizmetinde bulunabiliriz" karşılığını verdi.

Vodafone Park' yapan Beşiktaş İnşaat A.Ş.'nin ortaya koyduğu model, dünyaya referans oldu. 2022 Dünya Kupası'nı düzenleyecek olan Katar, Beşiktaş yönetimiyle temasa geçerek çok ilginç bir öneride bulundu. Mali İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Berk Hacıgüzeller, teklifi AKŞAM'a şu şekilde anlattı: "Beşiktaş İnşaat A.Ş. adında kulübümüzün işlerini yapan bir şirketimiz var. Tüm tesislerimizdeki yenileme ve sıfır tesis yatırımı yapma konusunda çalışıyor. Ancak dışarıya iş yapmıyoruz. Sadece Beşiktaş'ın işlerini yapıyoruz. 

BİZİM İŞİMİZ BU DEĞİL

Katar, Dünya Kupası'yla alakalı, bir stadyumla ilgili teklif getirdi. Kulübe geldi teklif... Biz bu konuda ancak danışmanlık yapabileceğimizi söyledik. İnşaat işi yapamayacağımızı söyledik. Onlar 'İnşaatı da üstlenin, proje yönetimini de siz yapın teklifiyle' geldiler. Fakat biz işimizin bu olmadığını nazik bir dille ifade ettik. Sadece danışmanlık yapabileceğimizi söyledik. Geçtiğimiz sene kasım ayında yaptılar bu teklifi bize."

AKŞAM

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz