20 Şubat 2015 09:42 | Son Güncelleme: 20 Şubat 2015 11:07

Kazım'dan Terim'e mesaj var!

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında takımı Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'e mesaj gönderdi.

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında takımı Feyenoord'u, AS Roma ile beraberliğe taşıyan golü kaydeden Colin Kazım, "İnşallah Fatih Terim beni yeniden milli takıma çağırır" dedi.

Roma Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere biten maçın ardından konuşan Colin Kazım, karşılaşmanın 55'inci dakikasında attığı kafa golünü, "Benimki çok şanslı ve önemli bir goldü. Roma zor bir takımdı. Bizim takımımız da çok genç ve iyi bir takım. İkinci yarıda özelikle çok iyi oynadık" diye değerlendirdi.

Yeniden Türk Milli Takımı'na dönmek isteyip istemediği sorulan Colin Kazım, "İnşallah bir gün Türk Milli Takımı'na dönerim. Türkiye'de oynamayı özledim. İyi oynamaya ve gol atmaya devam edersem belki Fatih Terim beni çağırır" dedi.

Hollanda'da oynamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren forvet oyuncu, "Oldukça iyi ve teknik bir oyun oynanıyor orada. Şimdiye kadar 10 gol kaydettim. Sanırım yurtdışında en çok gol kaydeden ya da ikinci Türk'üm. Bu nedenle umarım Fatih Terim beni milli takıma çağırır, çünkü gerçekten Türkiye'de oynamayı özledim. Umarım her şey eskisi gibi olur ve Türkiye'ye geri dönerim" ifadeleriyle duyduğu özlemi anlattı.

Hollanda'da her hafta Türkiye ligi maçlarını yayınladıklarını söyleyen Colin Kazım, "Böylece Türk takımlarının birçok maçını izleme şansım oluyor" dedi.

EN SON 2012...

İlk kez 2007 yılında Fatih Terim tarafından milli takıma davet edilen 28 yaşındaki futbolcu, Guus Hiddink döneminde oynanan ve 0-0 berabere kalarak EURO 2012 umutlarının yitirildiği Hırvatistan maçından bu yana milli forma giymedi.

Eurosport

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz