27 Ekim 2016 21:19 | Son Güncelleme: 27 Ekim 2016 21:20

Kemal Özdeş'ten maç sonu açıklama! 'Yeni hedefimiz...'

Ziraat Türkiye Kupası 3. eleme turunda Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Kahramanmaraşspor'u 2-0 yenerek grup aşamasına yükselen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Kemal Özdeş, gruplara kaldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Özdeş, ligde oynanan maçlardan sonra rotasyon yapma ihtiyacı duyduklarını belirterek, "Beni mutlu eden oyun disiplininden hiç kopmamak ve takım savunmasını iyi uygulamaktı. Yeni hedefimiz gruplardan çıkmak. Umarım bu hedefimizi de gerçekleştiririz. Alt yapıdan gelen oyuncuların gayreti ve gösterdikleri performans beni çok mutlu etti. Bu, kulübümüz ve Türk futbolu adına sevindirici." değerlendirmesinde bulundu.

Kahramanmaraşspor cephesi

Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, sezona başlarken kupada hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu ve hazırlıklarını bu doğrultuda yaptıklarını kaydetti.

İlk yarıda iyi oynadıklarını ve verilen mücadeleden memnun olduğunu kaydeden Bulut, "İkinci yarının başında yediğimiz gol oyundan düşmemize neden oldu. Üçüncü bölgede pas tercihlerimizi doğru yapamadık. Pas tercihlerimiz doğru olsaydı maçı kopartabilirdik. Karşılaşmanın genelinde yapılan mücadele bizim için sevindirici. Kasımpaşa'yı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. (AA)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ