28 Mart 2015 10:43 | Son Güncelleme: 28 Mart 2015 10:45

İki yıldız bedavaya G.Saray‘da!

Bir taraftan 4. yıldız için şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da, diğer taraftan yönetim gelecek sezon için transfer çalışmaları yapıyor.

Devre arasında Akhisar Belediye'den Bilal Kısa'yı transfer etmek için girişimde bulunan ancak daha sonra yarım sezon için bonservisine para ödemek istemeyen Galatasaray, bu transferi sezon sonuna bırakmıştı. Galatasaraylı yetkililer, 31 Mayıs'ta Akhisar Belediye ile sözleşmesi sona erecek olan Bilal Kısa ve Güray Vural ile görüşme yaptı.

Takvim'de yer alan habere göre; Sarı-Kırmızılılar bu iki futbolcu ile her konuda anlaşma sağladı ve ön protokol yapıldı. Galatasaray 31 Mayıs'ta sözleşmesi bitecek olan bu iki futbolcuya 1 Haziran'dan sonra resmi sözleşmeyi imzalatacak.

ESKİ ÖĞRENCİLERİ İÇİN DEVREYE GİRDİ

Bu transferde en büyük pay sahibi hiç şüphesiz teknik direktör Hamza Hamzaoğlu...

Akhisar'ı çalıştırdığı dönemde Bilal Kısa ve Güray Vural'ı yakından tanıyan Hamza hoca, bu oyuncuların transfer edilmesi için yoğun çaba sarfetti. Bilal Kısa ise devre arasında yaptığı açıklamada "Galatasaray'da oynamak istiyorum. Yeter ki kulüpler anlaşsın" demişti.

Takvim

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar