26 Ağustos 2016 10:25 | Son Güncelleme: 26 Ağustos 2016 10:26

İki yıldız birden geliyor!

Hakim Ziyech transferini son aşamaya getiren Fenerbahçe, Jeremain Lens konusunda da mutlu sona yakın.

Fenerbahçe yönetimi, Başkan Aziz Yıldırım ile teknik direktör Dick Advocaat'ın yaptığı toplantının ardından transferde düğmeye bastı.

Tweente forması giyen Hakim Ziyech konusunda oyuncuyla her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Hollanda kulübüyle anlaşma için son pürüzleri konuşuyor. Gözler Ziyech konusunda resmi açıklamaya çevrilirken, bir sevindirici haber de kanat transferi için geldi. Sarı-lacivertliler, Dick Advocaat'ın eski öğrencisi Jeremain Lens ile anlaşmaya vardı.

Dick Advocaat tarafından Dinamo Kiev'den geçtiğimiz sezon Sunderland'e transfer edilen Lens, bu sezon 11'de hiç şans bulamadı. İki kanatta da görev yapabilen Lens'in kiralık olarak transferine Sunderland'in de sıcak olduğu
belirtildi.

Fotomaç

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı ve Musa Mutlu