06 Aralık 2016 13:48 | Son Güncelleme: 06 Aralık 2016 13:50

Kiev'de olay! Beşiktaşlı taraftarlara saldırdılar...

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı öncesi Kiev'de iki takımın taraftarları arasında çıkan kavgada bir Türk taraftarın parmağı kırıldı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu gece oynanacak Dinamo Kiev-Beşiktaş maçına ev sahipliği yapan Kiev şehrinde dün gece iki takımın taraftarları arasında kavga çıktı. Dynamo Kiev taraftar grupları gece sokaklarda gezen ve özellikle sayıları az olan Beşiktaşlı taraftarlara saldırdıkları öğrenildi.

Kiev şehir merkezinde otellerin yoğun olduğu bölgede yaşanan kavga sırasında bir Türk taraftarın parmağı kırıldı. Polisin gelmesinin ardından Ukraynalı taraftarlar kaçarak uzaklaşırken, yaralanan Türk futbolsever ambulansla hastaneye kaldırıldı. Beşiktaşlı taraftarın tedavi edildikten sonra polis kontrolünde otellerine götürüldüğü belirtildi.

Beşiktaş Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil dün gece bazı istenmeyen münferit olayların yaşandığını söylerken Beşiktaşlı taraftarların gün içinde güvenli olmayan bölgelere gitmemeleri ve toplu hareket etmeleri gerektiğini belirtti.

 

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler