13 Ekim 2016 13:37 | Son Güncelleme: 13 Ekim 2016 13:40

Kjaer'e ülkesinde şok!

Dünya Kupası Elemeleri grup maçlarında Polonya'ya 3-2 ve Karadağ'a kendi evinde 1-0 mağlup olan Danimarka Milli Takımı'nın stoperi Kjaer'in sergilediği performans eleştirildi.

Danimarka Milli Takımı'nın eski forveti Brian Laudrup, Fenerbahçe'nin stoperi Kjaer'in liderlik özelliklerini eleştirdi.
 
Kjaer'in yeteneklerini öven ancak liderlik özelliklerini eleştiren Laudrup, "Simon Kjaer, sahadaki sorumluluklarını yapamıyor. Defansif açıdan ve adam adama savunma anlayışında üst düzey yeteneklere sahip olduğunu biliyorum ancak liderlik figürü yok" ifadelerini kullandı.
 
KJAER: "DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"

 
Üst üste aldıkları iki mağlubiyetten sonra yoğun eleştirilerle karşılaşan Danimarka Milli Takımı'nda kaptan Simon Kjaer, daha çok çalışacaklarını ifade etti. Kjaer, "Genç bir takımız. Gençler ve tecrübeliler olarak iyi bir kimya tutturmalıyız. Hala şansımız var. Daha çok çalışacağız." diye konuştu.
 
FISCHER'DEN DESTEK
 
Danimarka Milli Takımı'nın orta saha oyuncusu Victor Fischer takım arkadaşlarına destek oldu. Fischer, "Olgun olmalıyız. Korkunç bir durumdayız. Bu saçma durumu düzeltmek için çalışacağız. Adam olduğumuzu herkese göstermeliyiz" şeklinde konuştu.
 
Dünya Kupası Avrupa Elemeri E Grubu'nda yer alan Danimarka ilk 3 maçta yalnız Ermenistan'ı 1-0 mağlup etti ve 3 puan topladı.


(Sporx)

 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
GÜN ORTASI