31 Ocak 2015 12:06 | Son Güncelleme: 31 Ocak 2015 12:29

Konyaspor bombaları patlattı

Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey'in ve Göteborg'da forma giyen May Mahlangu'nun transferlerini açıkladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey'in bugün, Göteborg'da forma giyen May Mahlangu'nun ise Pazar günü Konya'ya geleceğini belirtti.

Baydar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında son aşamaya varıldığını söyledi.

Görüştükleri oyunculardan birkaçı ile anlaşma noktasına geldiklerini belirten Baydar, "Bursaspor’un kalecisi Sebastien Frey bugün, Göteborg’da forma giyen May Mahlangu ise Pazar günü Konya’ya gelecek. Son ana kadar bir sorun çıkmazsa bu oyuncuları kadromuza katacağız. Trabzonspor’un oyuncusu Emre Güral’da da şimdilik bir sıkıntı yok. Onu da şehrimize getirip takımımıza kazandıracağız" diye konuştu.

Baydar, transfer dönemi bitene kadar çalışmalara devam edeceklerini kaydetti. AA

Diğer Haberler

61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim