21 Mayıs 2017 18:19 | Son Güncelleme: 21 Mayıs 2017 18:20

Konyaspor Karabükspor'u farklı geçti

Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor ile Zoran Barisic'in ekibi Kardemir Karabükspor karşılaştı. Karşılaşma Konyaspor'un 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Spor Toto Süper Lig'de 32. hafta mücadelesinde Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor ile Zoran Barisic'in ekibi Kardemir Karabükspor kozlarını paylaştı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Konyaspor, 3-0'lık skorla galip geldi. 23. dakikada Riad Bajic'in golüyle öne geçen ev sahibi ekip, 27'de Ömer Ali Şahiner ile farkı açtı. Konuk takım Karabükspor'a karşı başarılı savunma yapan Konyaspor, 2. devre daha dengeli oynadı. 80'de oyuna dahil olan Ioan Hora, 90'daki golüyle skoru belirledi.

Alınan bu sonucun ardından Konyaspor puanını 43 yaparken 5 maç sonra kazandı. Karabükspor, 39 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Konyaspor deplasmanda Akhisar ile karşılaşacak. Karabükspor sahasında Karabükspor'u konuk edecek.

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer