16 Eylül 2019 14:23 | Son Güncelleme: 16 Eylül 2019 14:24

''Küçük Modric''

İtalya Serie A'nın 3. hafta maçında Napoli, sahasında konuk ettiği Sampdoria'yı 2-0 mağlup etti. Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Napoli'ye 16 milyon euro bonservisle transfer olan Makedon oyuncu Eljif Elmas, ilk 11'de başladığı Sampdoria maçındaki performansıyla büyük alkış aldı.

(Fotomaç)

İlk 11 çıktığı maçın 76. dakikasında yerini Lorenzo Insigne'ye bırakan Eljif Elmas, Allan'ın dinlendirildiği maçta oldukça başarılı bir görüntü sergiledi

İki gol şansından sonuç alamasa da Eljif, girdiği 8 ikili mücadelenin 5'inde kazanan taraf olarak çıkarken koşu ve depar hızı ortalamalarında ise takımında üçüncü, maçta dördüncü sırayı aldı.

Performansı basında da geniş yer bulurken Gazzetta dello Sport, "Etkili ayaklara ve Gattuso'dan gelen karaktere sahip Makedon Elmas'ın kusursuz başlangıcının altını çizmeliyiz. 19 yaşında ve çok fazla gelişim gösterebilir ama zaten şu an rekabetçi durumda ve oldukça iyi bir kişiliğe sahip. Güzel bir transfer" ifadelerini kullandı.

İşte Eljif için basında kullanılan diğer ifadeler;

Corriere dello Sport - "Küçük Modric, zerafeti ile oyuna hakim oluyor. Bir star gibi dans ederken hemen bir canavara dönüşebiliyor. Sabit bir rolü yok çünkü hepsini yapabiliyor"

Il Mattino - "Allan'ın yerine oynadı ve Brezilyalıyı aratmadı. Bir çılgın gibi koşuyor ve sahanın her alanına etki ediyor. Zarif ayaklara sahip"

Diğer Haberler

BİSİKLETİN YAŞAYAN EFSANESİ MARK CAVENDISH, 59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NA REKOR KIRMAK İÇİN GELİYOR
2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI’NIN İKİNCİ AYAĞI: BODRUM CUP
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 21 NİSAN PAZAR GÜNÜ ANTALYA-ANTALYA ETABI İLE BAŞLIYOR
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
İlker Duralı