27 Ocak 2016 09:20 | Son Güncelleme: 27 Ocak 2016 09:22

Kulübeden Bundesliga'ya!

Fenerbahçe'yle olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Caner Erkin'e Alman kulüpleri talip oldu.

Yönetim, sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan Mehmet Topal, Caner Erkin ve Gökhan Gönül’e ömürlük imza attırmaya hazırlanıyor. 

Ancak birçok takım da haziranda boşa çıkacak bu yıldızları ikna etmek için büyük çaba sarf ediyor. Son olarak Caner Erkin ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Buna göre Alman ekipleri Wolfsburg, Schalke ve Leverkusen, milli sol beke imza attırmak için harekete geçti. 

Hatta bu takımlardan birinin, Caner’e şu anda Fenerbahçe’de kazandığı maaşın aynısını teklif ettiği belirtildi. Bu ekibin, sol beki Rodriguez’i Real Madrid’e satmaya hazırlanan Wolfsburg olduğu iddia edildi.

Fanatik

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz