21 Mart 2019 16:26 | Son Güncelleme: 21 Mart 2019 16:39

Kulüpler Birliği'nden yabancı sınırı açıklaması

Kulüpler Birliği toplantısının ardından Ankaragücü ve Kayserispor başkanlarından yabancı sınırı hakkında açıklama geldi.

Kulüpler Birliği'nin toplantısında ana madde yabancı kuralıydı. Toplantının ardından Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir, konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner, ''Kulüpler Birliği toplantısında ağırlık, yabancı futbolcu sınırlaması ile ilgiliydi. Şahsımın düşüncesi, ligimizin marka değeri önemli. Ne kadar tanınmış yabancı futbolcu getirirseniz tanınırlığınız artıyor. Yabancı futbolcu sınırlaması bize bir fayda getirmeyecek gibi duruyor. 14 yabancı ile devam edebiliriz. Önemli olan gençleri yetiştirmemiz, alt yapıya ağırlık vermemiz. Ne kadar yerli oynatırsanız o kadar teşvik alacağımız bir düzenleme olabilir. İsteyen 1, isteyen 2 yabancı alır. 14 tane yabancı almak zorunda değiliz.'' sözlerini kullandı ve sınıra karşı olduklarını belirtti.

Kulüpler Birliği başkan yardımcısı ve Kayserispor Başkanı Erol Bedir ise ''Sezon sonunda benim elimde 3 yabancı kalacak. O yüzden benim elim çok rahat. Ancak toplantıda çıkan kararı paylaşmak bana düşmez.'' şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ