16 Ekim 2019 17:25 | Son Güncelleme: 16 Ekim 2019 17:26

La Liga yönetimi, El Clasico'nun Madrid'de oynanmasını talep etti

26 Ekim'de Barcelona'nın stadyumu Camp Nou'da oynanması planlanan El Clasico öncesi La Liga yönetimi, maçın şehirdeki manifestolar nedeniyle Madrid'de oynanmasını talep etti.

(Fotomaç)

İspanya'nın Barcelona şehri sokaklarında devam eden manifestolar ve şiddet içeren eylemler sonrası La Liga'da dikkat çeken bir talep geldi.

Lig yönetimi 26 Ekim'de Barcelona'nın sahasında Real Madrid'i ağırlayacağı El Clasico maçının Madrid'de oynanması yönünde bir talepte bulundu. La Liga yöneticisi Javier Tebas, federasyon başkanına yazdığı mektupta "Gerçek ve önemli ölçüde kamu düzeninin bozulma riski var" ifadelerini kullandı.

Real Madrid, Galatasaray'la karşılaşacağı Şampiyonlar Ligi maçından 4 gün sonra El Clasico'ya çıkacak.

Diğer Haberler

Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
CANLI DİNLE
BAHİS GÜNLÜĞÜ
Muhammed Karadağ