17 Haziran 2017 14:49 | Son Güncelleme: 17 Haziran 2017 14:50

Lionel Messi o takımın kapısından dönmüş!

Inter'in 2006 yılında 150 milyon serbest kalma parasını ödeyerek Lionel Messi'yi transfer etmeye çok yaklaştığı ancak Barcelona'nın son anda Messi'ye yeni sözleşme imzalatarak bu bedeli 250 milyon euro'ya yükselttiği ortaya çıktı.

Guardian'a konuşan Joan Laporta, Inter'in o dönem Messi için çok kararlı olduğunu ve serbest kalma bedelini ödemeyi kabul ettiğini açıkladı.

Ne yapacaklarını şaşırdıklarını belirten Laporta istişareler sonucunda Messi'yi takımda tutmak için oyuncuya yeni sözleşme teklif ettiklerini ve serbest kalma bedelini 250 milyon euro'ya çıkarttıklarını açıkladı.

Laporta, Messi'nin babasıyla olan yakın ilişkileri sayesinde oyuncuyu elde tutabildiklerini de itiraf etti.

CnnTurk

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz