01 Mart 2015 16:55 | Son Güncelleme: 01 Mart 2015 16:56

Liverpool, Beşiktaş'ın acısını City'den çıkardı!

İngiltere Premier League'in 27. haftasında Liverpool sahasında Manchester City ile karşılaştı.

Haftaiçinde Beşiktaş'a yenilerek UEFA Avrupa Ligi'nden elenen Liverpool, zirvede Chelsea'nin ensesinde yer alan Manchester City ile kozlarını Anfield Road'da paylaştı.

Kaybetme lüksü kalmayan iki ekibin çekişmeli mücadelesinde gülen 2-1'lik sonuçla ev sahibi Liverpool oldu.

Liverpool maçın 11. dakikasında Jordan Henderson ile 1-0 öne geçerken bu gole 25'te Edin Dzeko karşılık verdi.

Manchester ekibine karşı ligde sahasındaki son yenilgisini 2003 yılında alan Merseyside ekibi 75. dakikada sahneye çıkan Coutino'nun ceza sahası dışından attığı müthiş golle skoru 2-1 yaptı ve 3 puanı hanesine yazdırdı.

Bu sonuçla birlikte Manchester City 55 puanda kaldı. Liverpool ise aldığı 3 puanla birlikte 48'e yükseldi.

Ligin 28. haftasında Liverpool sahasında Burnley ile karşılaşacak. Manchester City de evinde Leicester City'yi konuk edecek.

Sporx

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz