06 Mayıs 2017 10:03 | Son Güncelleme: 06 Mayıs 2017 10:04

Lucescu: 10 gün içinde her şey belli olur

Gelecek sezon için Galatasaray teknik heyetine getirileceği vurgulanan Lucescu ailesi adına, Razvan Lucescu, önemli açıklamalar yaptı.

Gelecek sezon için Galatasaray teknik heyetine getirileceği vurgulanan Lucescu ailesi adına, Razvan Lucescu, Ajansspor’a önemli açıklamalar yaptı.
 
Razvan Lucescu, henüz konuşmanın zor olduğunu belirtti. Rumen futbol adamı, “Bu konuda konuşmak gerçekten çok zor. Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim: Şu anda hiçbir şey net değil. 10 gün içerisinde ne yapacağıma karar vereceğim. Şu anda Santi kulübünü çalıştırıyorum. Bu süre içerisinde yapmam gerekenlere konsantre oldum” dedi.
 
Babası Mircea Lucescu’yla Galatasaray konusunda konuşmadıklarını ifade eden Razvan, “Babamın Zenit.St. Petersburg’la gelecek sene adına bir sene opsiyonu var. 10 gün sonra ben ne yapacağıma karar vereceğim. Opsiyonlarımız konusunda 10 gün sonra daha net konuşabiliriz” diye konuştu. 

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz