09 Şubat 2017 16:35 | Son Güncelleme: 09 Şubat 2017 16:36

Luis Enrique Arda Turan'ın satılmasına karşı çıktı

Barcelona'daki milli futbolcu Arda Turan'a, bir Çin kulübünden 50 milyon Euro'luk teklif geldi. Ancak teknik direktör Luis Enrique'nin bu teklifi veto ettiği ortaya çıktı.

Marca gazetesinin haberine göre; ismi belirtilmeyen bir Çin kulübü, Arda Turan'ın bonservisi için Barcelona'ya 50 milyon Euro önerdi. Ancak teknik direktör Luis Enrique'nin; oyuncusunun satılmasını kesinlikle istemediği vurgulandı.

Yaz aylarında yine Arda Turan'ın Çin'e transferini veto eden Luis Enrique'nin bu kez de aynı tavrı sergilediği aktarıldı.

Daha önce yine bir Çin kulübü Arda Turan'a 3.5 yıllık sözleşmeden yıllık 15 milyon Euro teklif etmiş, ancak Arda Turan kulübüne herhangi bir şekilde baskı yapmamıştı.

30 yaşındaki futbolcunun Barcelona'dan net olarak yıllık 5 milyon Euro'nun üzerinde para kazandığı tahmin ediliyor.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
RESMİ AÇIKLAMA: 6.ETAP'TA DÜŞEN SPORCU HAKKINDA
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar