02 Temmuz 2017 20:27 | Son Güncelleme: 02 Temmuz 2017 20:28

Luiz Gustavo Marsilya'ya transfer oluyor

Ligue 1 ekiplerinden Marsilya, Wolfsburg'ta oynayan Brezilyalı ön libero Luiz Gustavo'yu transfer ediyor.

Wolfsburg forması giyen Luiz Gustavo, Olimpik Marsilya'ya transfer olmaya hazırlanıyor. Marsilya sportif direktörü Andoni Zubizarreta ve Fransız heyeti, yaptığı görüşmeler sonunda Brezilyalı ön libero ile anlaşma sağladı.

Fransız basını, Luiz Gustavo'nun Pazartesi günü Marsilya'ya gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini ve ardından da sözleşmenin imzalanacağını duyurdu.

Dört sezondur Wolfsburg forması giyen tecrübeli futbolcu için Marsilya'nın 8 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

2013 yılının Ağustos ayında, 16 milyon karşılığında Bayern Münih'ten Wolfsburg'a transfer olan Gustavo, 142 maçta 16 gol atmayı başardı. 

10 yıldır Alman kulüplerinde forma giyen Brezilyalı Luiz Gustavo, bu transfer gerçekleşirse, Almanya dışına ilk kez çıkacak. (Sporx)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız