12 Ağustos 2017 14:40 | Son Güncelleme: 12 Ağustos 2017 14:41

Mahmut Uslu: Giuliano transferinde sorun yok

Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Trabzonspor'un da devreye girdiği Giuliano için, "Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık. Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok." dedi.

Trabzonspor'un "Zenit ile anlaştık, futbolcu bizim" dediği Giuliano için son sözü Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu söyledi.

"Biz oyuncu ve kulübü görüştük, her iki taraf ile anlaştık." diyen Uslu "Futbolcuyu İstanbul'a getirip, sağlık kontrolünden geçirdik. Oyuncu da bizi istediği için Fenerbahçe'ye geldi. Şu anda bizim açımızdan bir sorun yok. Bu konuda bizim son sözümüz bu. Daha fazla konuşmayacağız. Eğer detay öğrenmek istiyorsanız, bu iddiada bulunan Trabzonsporlu yöneticilere sorun" ifadelerini kullandı.

Bonservisi Zenit'te bulunan Giuliano, dün İstanbul'a gelmiş ve Fenerbahçe forması giyerek sağlık kontrolünden geçmişti.

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu