04 Aralık 2016 13:49 | Son Güncelleme: 04 Aralık 2016 13:49

Mahmut Uslu'dan şoke eden tavır

Dev derbi için Kadıköy'de misafir durumda bulunan Beşiktaşlı yöneticiler, Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun şok sözlerine maruz kaldı.

Beşiktaş'ı yalnız bırakmamak için Ülker Stadı'nda kendileri için ayrılan yerde oturan Siyah-Beyazlı yöneticiler, Sarı- Lacivertli yönetici Mahmut Uslu'nun sözlerine hedef oldu. Yaşanan birkaç pozisyonun ardından Uslu, Beşiktaşlı kurmayların oturduğu bölgeye dönerek, "Hadi iyisiniz, 'tezgahı iyi kurmuşsunuz. Helal olsun" şeklinde tahrik edici sözler kullandı. Uslu bunların yanı sıra federasyonu ve hakemleri hedef alan ağır ifadeler de sarf etti.
 
SÖZLERİNE KARŞILIK BULAMADI 
 
Mahmut Uslu'nun bu sözleri karşısında Siyah-Beyazlı yöneticiler ise soğukkanlılıklarını korudu. Aralarında sakin kalmaları yönünde birbirlerine telkinde bulunan yöneticiler, "Provokasyona kapılmayalım. Zaten onların istediği bu. Cevap vermeyip sadece maça odaklanalım" deyip Uslu'nun bu sözlerini karşılıksız bırakarak olayların büyümemesini sağladılar.

Habertürk

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE