05 Ekim 2015 14:13 | Son Güncelleme: 06 Ekim 2015 13:56

FIFA'dan Malezya'ya ceza!

FIFA Disiplin Kurulu, tribünde yaşanan kargaşa nedeniyle 88. dakikada tatil edilen Malezya ile Suudi Arabistan arasındaki 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri maçında, ev sahibi Malezya'yı hükmen 3-0 mağlup ilan etti.

FIFA'dan yapılan açıklamaya göre, attıkları sis bombası ve meşalelerle  8 Eylül'deki Malezya-Suudi Arabistan karşılaşmasının tatil edilmesine sebep olan  taraftarlardan Malezya Futbol Federasyonu'nu (FAM) sorumlu tutan FIFA Disiplin  Kurulu, Malezya Milli Takımı'nın hükmen 3-0 mağlup ilan edilmesini kararlaştırdı. 
 
Kurul ayrıca Malezya Milli Takımı'nın, 17 Kasım'da Birleşik Arap  Emirlikleri ile sahasında yapacağı 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri  karşılaşmasını seyircisiz oynamasına ve FAM'ın 40 bin İsviçre frangı ceza ödemesine hükmetti. 
 
Suudi Arabistan, yaşanan olaylar sonrası 88. dakikada tatil edilen  maçta, geriden gelerek 2-1 öne geçmişti. 

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı