16 Ağustos 2015 20:02 | Son Güncelleme: 16 Ağustos 2015 20:02

Manchester City, Chelsea’yi dağıttı!

İngiltere Premier Lig 2. haftasında Manchester City'ye konuk olan Chelsea, zorlu deplasmandan 3-0'lık yenilgiyle ayrıldı.

İngiltere Premier Lig 2. hafta mücadelesinde Manchester City ile karşılaşan Chelsea, 3-0’lık yenilginin ardından zorlu deplasmandan eli boş döndü.

Maça fırtına gibi başlayan Manchester City, 32. dakikada Sergio Aguero’nun golüyle 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla tamamlandı.

İkinci yarıda da istediğioyunu sergileyemeyen Chelsae karşısında etkili bir futbol sergileyen City, 79’da Vincent Kompany ile skoru 2-0 yaptı.

Maçın 85. dakikasında ise harika bir gol atan Fernandinho, karşılaşmanın skorunu 3-0 olarak belirleyen isim oldu.
City bu galibiyetle puanını 6 yaparken Chelsea 1 puanda kaldı. Chelsea gelecek hafta deplasmanda West Bromwich Albion’a konuk olurken Manchester City deplasmanda Everton ile karşılaşacak.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu