28 Haziran 2019 09:19 | Son Güncelleme: 28 Haziran 2019 09:20

Marcao'ya 10 milyon euro

Atalanta, Türkiye’ye gelerek G.Saraylı idarecilerle görüşecek. İtalyan ekibi, genç stoper için Sarı-Kırmızılılar’a 10 milyon euro ödemeye hazır. Terim, bu transfere sıcak bakmıyor.

(AKŞAM)

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da takımdaki futbolculara gelen teklifl er dikkat çekiyor. Sarı-Kırmızılılar’ın geçtiğimiz ocak ayında Portekiz’in Chaves kulübünden 4 milyon euro karşılığında transfer ettiği Marcao için İtalya’dan çok ciddi bir teklif geldi. Kısa sürede sergilediği performansla alkış toplayan Brezilyalı stoper için Atalanta yetkilileri Türkiye’ye geliyor.

4 MİLYONA TRANSFER EDİLMİŞTİ

İtalyan basınından TuttoMercato’da yer alan habere göre; Atalanta, Türkiye’ye gelerek G.Saraylı idarecilerle görüşecek. Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Atalanta’nın kadrosunu güçlendirmek istediği ve Marcao’yu hedef aldığı belirtildi. İtalyan ekibinin, genç stoper için Sarı-Kırmızılılar’a 10 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. G.Saray, Marcao’yu geçtiğimiz ocak ayında Portekiz’in Chaves kulübünden 4 milyon euro karşılığında transfer etmişti.  Marcao, 65 yaşındaki Fatih Terim’in son keşfi olarak da sunuldu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz