20 Haziran 2016 10:56 | Son Güncelleme: 20 Haziran 2016 10:57

Mario Gomez için İtalya çıkarması

Gomez'in transferinde önemli rol oynayan yönetici Erdal Torunoğulları, gelecek hafta İtalya'ya gidiyor. Torunoğulları, Fiorentina'dan Mario'nun tapusunu alacak.

Beşiktaş Mario Gomez'in bonservisini almak için çalışmalara start veriyor... Geçtiğimiz sezon Mario Gomez transferini bitiren yönetici Erdal Torunoğulları, gelecek hafta İtalya'ya çıkarma yapacak. Alman oyuncunun menajeri Uli Ferber, birkaç gün içinde Fiorentina'yla masaya oturacak ve "Beşiktaş'a gitmek istiyoruz" diyerek bonservisi bedavaya almaya çalışacak. Eğer İtalyan yetkililer bunu kabul etmezse Ferber, "Yıllık maliyet" kozunu kullanacak. Yönetici Torunoğulları da İtalya'ya gidecek ve Fiorentina'yla masaya oturacak.

Sezon sonu sözleşmesi sona edecek Gomez'e yüksek bonservis bedeli ödemek istemeyen Siyah-Beyazlılar'da Erdal Torunoğulları, İtalyanlara "Gomez bize gelmek istiyor. Makul bir ücretle transfere resmiyet kazandıralım" diyecek. 

SADECE WOLFSBURG

Fiorentina ise Beşiktaş'ta yeniden form tutan 30 yaşındaki forvetin Euro 2016'da Almanya Milli Takımı'ya göstereceği performansı bekliyor. Gomez için Wofsburg dışında resmi bir teklif yok. Alman oyuncu da ülkesine geri dönmek istemiyor.  

Akşam

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar