02 Ekim 2015 14:22 | Son Güncelleme: 02 Ekim 2015 14:25

Gomez: Kazanmak ve kaybetmek...

Siyah-beyazlı takımın Alman yıldızı Mario Gomez, Beşiktaş Dergisi'nin Ekim sayısına verdiği röportajda Beşiktaş'a şampiyonluk için geldiğini söyledi.

Beşiktaş'ın Alman yıldızı Mario Gomez, Beşiktaş dergisine çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Gomez'in açıklamalarından bir kısmı;

“Kalite yükseldikçe alanı genişletmek istersiniz. Fiorentina ve Münih’de hep biz alan bulmaya çalışırdık ancak Stutgartt’ta ise tam tersi, bu defa biz kapanıyorduk. Yani biz alanı daraltmayı çalışırdık. Bu tamamen sahip olduğunuz oyuncu kalitesiyle alakalı bir durum. Tabii ki yüksek kaliteli futbolcularla açık bir oyun hem oynayana hem seyirciye daha fazla haz verecektir.”
 
“Spor yazarları, antrenörler, taktisyenler hep şuna benzer laflar ederler; ‘Hücum etmek maç kazandırır, savunma yapmak ise şampiyonluk kazandırır’. Ben buna şiddetle karşı çıkıyorum. Çünkü futbolseverler stadyuma gol görmek için gelirler.”
 
“Eskiden isyankar bir çocuktum, tabii ki büyüyünce daha barışçıl bir insan oldum ama ailede hep ayrıksı bir taraftar olarak kaldım. Barcelona’nın gerçekten büyük bir hayranıyım, fanatiğim hatta. Ailem ise silme Real Madrid’lidir!”
 
“Burada, İspanya’da, İtalya’da, Almanya’da o kadar farklı ve güzel insanlarla iletişime geçiyorum ki milliyetlerin de bir önemi kalmıyor bir noktadan sonra. Sanıyorum benim Alman ya da İspanyol olmamdan daha fazla, içimde iyi bir insanın var olduğunu düşünmek bana daha iyi hissettiriyor ve o kişilik herhangi bir milliyete sığmıyor.”
 
“Kazanmak ve kaybetmek hayatı bütünlüyor. Futbol gibi. Eğer yolunda gitmeyen bir şey varsa mutlaka bunun bir sebebi olmalıdır ve bunu çözmek isterim. Melankoliye kapanmak yerine olayları rayına oturtmak lazım.”

Diğer Haberler

Kadınların Rüzgârla Yolculuğu: DENİZ KIZI KADIN YELKEN KUPASI 10. YILINDA
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
CANLI DİNLE