19 Ekim 2016 11:26 | Son Güncelleme: 19 Ekim 2016 11:28

Mario Gomez'e Türk hoca!

Türk antrenör Murat Yakın, Spartak Moskova sonrası boşta geçirdiği 15 ayın ardından Wolfsburg teknik direktörlüğü için favori isim haline geldi.

Alman ve İsviçre basını, Murat Yakın'ın görevden alınan Dieter Hecking'in yerine gelebilecek 5 isimden biri olduğunu yazdı. Murat Yakın ile birlikte Andre Villas-Boas, Andrre Breitenreiter, Marc Wilmots ve Valerien Ismael'in aday isimler olduğu kaydedildi.
 
Wolfsburg teknik direktörlüğü için isminin geçmesi üzerine İsviçre basınına konuşan Murat Yakın, "Tekrar yeni bir maceraya ve meydan okumaya hazırım. Fakat, Wolfsburg'tan bana gelen resmi bir teklif yok. Fakat, bu görevi isterim." açıklamasını yaptı.
 
Son yıllarda Alman futbolunun yükselen kulüplerinden biri olan VfL Wolfsburg, geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale kalma başarısı gösterdikten sonra bu sezon Bundesliga'da 7 maçta sadece 1 galibiyet alarak 14'üncü sıraya kadar indi.

 

 

 

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ