21 Temmuz 2016 14:24 | Son Güncelleme: 21 Temmuz 2016 14:25

Mario Götze yeniden Borussia Dortmund'da

Borussia Dortmund, 2013'te ezeli rakibi Bayern Münih'e kaptırdığı Mario Götze'yi yeniden renklerine bağladı.

Yeni sezon için hazırlıklarını sürdürürken kadrosundaki bazı önemli isimleri kaybeden Borussia Dortmund, flaş bir transfere imza attı.
 
Alman ekibi, altyapısında yetişen ve 2009'dan 2013'e kadar profesyonel olarak sarı-siyahlı formayı giyen, 2013'te ise Bayern'in yolunu tutan Mario Götze'yi yeniden kadrosuna kattı.
 
Böylece Dortmund, uzun zamandır gündeminde yer alan yıldız futbolcunun transferinde mutlu sona ulaşmış oldu. Yıldız futbolcunun Bavyera ekibinden 26 milyon Euro karşılığında transfer edildiği iddia edildi. Götze, 2013'te Dortmund'dan Bayern'e 37 milyon Euro'ya transfer olmuştu.
 
Bayern'de ilk iki sezonun aksine geçtiğimiz sezon çok fazla süre alamayan Götze, tüm kulvarlarda çıktığı 21 maçta 6 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Almanya'nın EURO 2016 kadrosunda da yer alan oyuncu, ülkesi adına 4 maçta forma şansı yakaladı.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak