22 Şubat 2019 11:51 | Son Güncelleme: 22 Şubat 2019 11:52

Martin Skrtel ile ipler iyice kopuyor

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve bu sezon gösterdiği performansla adeta yokları oynayan Martin Skrtel ile ipler iyice koptu.

(TM Dijital Haber Merkezi)

Ocak ayında adı ciddi bir şekilde Juventus’la anılan Martin Skrtel’e aslında Parma’nın talip olduğu hatta Serie A ekibin Fenerbahçe’ye 3 milyon euro’luk teklif yaptığı öğrenildi.

Sezon sonunda Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erecek olan Slovak stoperin Parma’ya gidemediği için bir hayli üzgün olduğu belirtilirken, 34 yaşındaki oyuncunun yönetime ‘Bırakın gideyim, şimdi izin vermezseniz 6 ay sonra bedavaya ayrılacağım’ dediği bildirildi.

Hem Parma’nın hem de Skrtel’in transfer teklifini kabul etmeyen Fenerbahçe yönetimi kötü geçen sezonda böyle bir defansı bırakmak istemezken, yaşanan süreçten Skrtel’in olumsuz etkilendiği, oyuncunun bunun için sahada hayli agresif olduğu belirtildi.

ZENİT MAÇINDA YİNE BOŞ GEÇMEDİ! 5 GÜNDE 2 SARI

Ligde son oynanan Konyaspor maçında rakibine yaptığı sert müdahale sonucu büyük tepki çeken, hatta kendi camiasını bile huzursuzlandıran Martin Skrtel için Ersun Yanal’ın bizzat devreye girdiği ve oyuncuyla birebir ilgilendiği öğrenildi.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı