23 Kasım 2017 16:28 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2017 01:01

Başakşehir tur şansını son maça taşıdı!

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu beşinci maçında Bulgaristan ekibi Ludogorets'i deplasmanda 2-1 mağlup ederek altın değerinde üç puanın sahibi oldu.

UEFA Avrupa Ligi'nde Ludogorest ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 20. dakikasında Edin Visca ile öne geçen Başakşehir'de golün asistini Kerim Frei yaptı.

Mücadelenin 28. dakikasında ise bu kez sahneye Kerim Frei çıktı ve farkı 2'ye çıkardı. Edin Visca ise gol pasını veren isim oldu.

İlk devreyi 2-0 önde kapatan Medipol Başakşehir, 65. dakikada Marcelinho'nun golüne engel olamadı ve fark 1'e indi.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Başakşehir, deplasmanda Ludogorets'i 2-1 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Başakşehir puanını 5'e çıkardı. Ludogorets ise 8 puanda kaldı. Temsilcimiz, tur atlamak için son maçta Braga'yı mağlup edip Ludogorets'in Hoffengeim'a yenilmesini bekleyecek.

HOFFENHEIM ELENDİ

Grubun diğer maçında Braga'ya 3-1 mağlup olan Hoffenheim 4 puanda kaldı ve 1 maç kala Avrupa Ligi'ne veda etti. 

İLK 11’LER

Ludogorets: Renan, Cicinho, Natanael, Abel, Cosmin, Plastun, Goralski, Marcelinho, Wanderson, Lukoki, Misidjan

Medipol Başakşehir: Mert, Attamah, Epureanu, Alparslan, Caiçara, Gökhan, Kerim, Visca, İrfan Can, Napoleoni, Mevlüt

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz