26 Şubat 2018 14:14 | Son Güncelleme: 26 Şubat 2018 22:04

Medipol Başakşehir hem 2 puan hem de liderliği kaybetti

Spor Toto Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu'nun 23. haftasında oynanan son maçta Medipol Başakşehir sahasında Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de 23'üncü haftanın kapanış karşılaşmasında Medipol Başakşehir ile Gençlerbirliği 1-1 berabere kaldı.

3'üncü İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynanan müsabakada ev sahibi ekibin golünü 28'inci dakikada Emmanuel Adebayor kaydederken, konuk ekibin golü 50'nci dakikada Abdul Khalili'den geldi. Bu sonuçla birlikte Medipol Başakşehir 47 puanla haftayı ikinci sırada tamamlarken, Gençlerbirliği ise 26 puanla 13'üncü sırada kendisine yer buldu.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz