31 Ocak 2016 10:41 | Son Güncelleme: 31 Ocak 2016 10:42

Mehmet Ekici şoku!

Trabzonspor'da bu sezon şanssızlıklardan yakasını kurtaramayan Mehmet Ekici'nin adalesinde yırtık tespit edildi. Yıldız futbolcu 1 ay yok.

Bordo-mavili takımda Gaziantepspor ile oynanan kupa maçının kadrosunda yer almadığı için Onur, Erkan ve Cardozo ile birlikte Trabzon'da bırakılan Mehmet Ekici, burada yapılan antrenman sırasında sakatlandı. Arka adalesinde gerilme hisseden Mehmet'in yapılan kontrollerinde adalesinde yırtık olduğu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağı ifade edildi. Mehmet'in şok sakatlığı teknik heyetin canını iyice sıkarken, bu sezon üst üste birçok sakatlık yaşayan futbolcunun da moralinin oldukça bozuk olduğu öğrenildi. 

Beni kahretti 

Mehmet'in, "Bu yıl inanılmaz şanssızlıklar yaşıyorum. Tam yeni bir döneme girerken yeniden sakatlanmak beni kahretti" dediği belirtildi.

Fotomaç

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
İLK DAKİKA
Ömer Necati Albayrak ve Sarper Can Ayaz