30 Aralık 2016 23:21 | Son Güncelleme: 30 Aralık 2016 23:22

Mehmet Ekici transferinde flaş gelişme! Galatasaray...

Galatasaray'da Mehmet Ekici defteri astronomik talebi üzerine kapandı.. Mehmet Ekici transferinde yaşananlar...

Spor Toto Süper Lig'in devre arası transfer dönemine hazırlanan Galatasaray'da Mehmet Ekici defteri astronomik talebi üzerine kapandı.

Mehmet Ekici'nin transfer görüşmelerini yapan babası Hacı Ekici, Galatasaray Kulübünden yıllık 2.3 milyon eurodan 4.5 senelik kontrat talep etti.

Galatasaray'da UEFA'nın 65 milyon euroluk bütçe kısıtı nedeni ve transferdeki önceliğinin stoper ve kanat oyuncusunu olduğunu ifade edip Mehmet Ekici'den vazgeçti.

SİNAN GÜMÜŞ DE REDDEDİLMİŞTİ

Yöneticiler Mehmet Ekici'nin önemli bir ihtiyaç olmadığı konusunda birleşirken, Trabzonspor'dan gelen Mehmet Ekici-Sinan Gümüş takas önerisi de geri çevrildi.

Galatasaray'ın stoper için gündeminde olan Gençlerbirliği'nden Ahmet Çalık için randevu tarihi belli oldu. Başkan Dursun Özbek'in Pazar günü Ankara'ya giderek Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'la masaya oturacağı belirtildi. (Hürriyet)

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
SEZON DEĞERLENDİRMESİ
Haluk Kesim