27 Ocak 2017 09:46 | Son Güncelleme: 27 Ocak 2017 09:52

Mehmet Ekici'den şok suçlama! Şenol Güneş...

Trabzonspor’un kendisine ‘mobbing’ uyguladığını söyleyen genç oyuncu, “Olayların bu noktaya gelmesinin sebebi Şenol Güneş’tir” suçlamasında bulundu.

Son 1 aydır spor gündemini en çok meşgul eden konu Mehmet Ekici’nin transferi… Trabzon- spor’dan ayrılmak istediğini açıkladıktan sonra 3 büyük kulübün transfer listesinde ilk sıralarda yer alan milli oyuncu, hem kulüpleri hem de taraftarı birbirine düşürdü. Her fırsatta Fenerbahçe’de oynamak istediğini söyleyen Ekici için Beşiktaş Yönetimi bordo-mavililerle el sıkışınca da olanlar oldu. Karşılıklı suçlamalar birbirini kovalarken, Mehmet Ekici Babaspor internet sitesine içini döktü. Trabzonspor’un kendisine ‘mobbing’ uyguladığını söyleyen gurbetçi oyuncu, “Artık o kadar sıkıldım ki Münih’e bile geri dönebilirim” dedi.

UEFA’ya şikâyet edeceğim

Bugüne kadar hiçbir yöneticinin kendi fikrini sormadığını söyleyen Mehmet Ekici, “Beni Trabzonspor’da eşya olarak görüp, itibarsızlaştırıyorlar. Ben Trabzonspor’dan bu ücreti baskıyla almadım, anlaşarak aldım. Trabzonspor’u UEFA’ya şikâyet etmeyi düşünüyorum” dedi. Genç oyuncu, gelinen noktadan ise Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’i sorumlu tuttu. Güneş’in Fenerbahçe’ye transferine taş koyduğunu söyleyen Ekici, “Transferimi Şenol Güneş engelledi, gidin ona sorun. Olayın buraya gelmesinin sorumlusu Güneş’tir. Bu konuda anlatacaklarım çok ama şimdilik susacağım. Bir karar verdim ve bunun sonuna kadar arkasındayım” diye konuştu.

Skorer

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
GOL YOLLARI
Cüneyt Kaşeler