03 Ağustos 2015 14:51 | Son Güncelleme: 03 Ağustos 2015 14:51

Melo transferinde son dakika!

Brezilyalı oyuncu Felipe Melo'nun transferi için Galatasaray ile görüşmelerini sürdüren İtalyan ekibi Inter'in maddi konularda anlaşmazlık yaşadığı iddia edildi.

Corriere dello Sport'un haberine göre, dün oynanan hazırlık maçı öncesi Galatasaray ve Inter'in yöneticileri İstanbul'da bir araya geldi. Haberde, Inter'in Nagamoto'ya 5-6 milyon euro civarında değer biçtiği ve bu oyuncuya karşılık Galatasaray'dan Melo'nun bonservisi artı 2-3 milyon euro talep ettiğini belirtildi. İki ekibin bu şartlarda anlaşma sağlayamadığının ifade edildiği haberde ayrıca, Galatasaray'ın Medel'i istediği de yazıldı.
 
Inter yöneticileri Piero Ausilio ve Marco Fassone'nin bugün son kez Galatasaray ile görüştükten sonra İtalya'ya dönmeleri bekleniyor.
 
NAGATOMO GALATASARAY'A OLUMLU BAKIYOR

Gazete ayrıca, takası söz konusu olan Japon oyuncu Nagatomo'nun ilk anda yaşadığı şaşkınlıktan sonra Sneijder'in devreye girmesiyle Galatasaray'a olumlu baktığını belirtti. İHA

Diğer Haberler

Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar