26 Temmuz 2017 15:48 | Son Güncelleme: 26 Temmuz 2017 15:49

Mert Günok'un yeni takımı 48 saat içerisinde belli olacak

Şu sıralar adı sık sık Galatasaray'la anılan tecrübeli kaleci Mert Günok'un yeni takımı 48 saat içerisinde belli olacak.

Bursaspor’la yollarını ayırdığı iddia edilen ve Galatasaray’a imza atması beklenen tecrübeli kaleci Mert Günok’un menajeri Batur Altıparmak oyuncuyla ilgili çok önemli açıklamalarda bulundu. Mert’in şu anda kampta olduğunu ve akşam saatlerinde İstanbul’a geleceğini belirten Altıparmak, her şeyin 48 saat içinde belli olacağını söylerken, milli kaleciye 3-4 takımın teklifte bulunduğunu belirtti.

İşte Batur Altparmak’tan Mert Günok açıklaması…

Mert’in henüz sözleşmesi feshedilmedi, edilmesi için oyuncunun İstanbul’a gelmesi lazım. Mert şu anda kampta akşam saatlerinde gelecek diye düşünüyorum. Mert için Galatasaray iddialarına şu an için bir şey söylemem zor ama tecrübeli kaleciyi 3-4 tane daha Süper Lig ekibi istiyor, her şey 48 saat içerisinde belli olur.

Bursaspor’un Mert Günok için ödediği yıllık ücret fazla gelince kendilerine ben teklifte bulundum. Madem oyuncuya fazla veriyorsunuz Mert’i başka bir takıma transfer edelim dedim onlarda kabul ettiler.

Star

Diğer Haberler

Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
CANLI DİNLE
TEK BAŞINA
Cem Dizdar