15 Temmuz 2015 14:22 | Son Güncelleme: 15 Temmuz 2015 14:23

Mesut‘tan Podolski yorumu

Mesut Özil en yakın arkadaşı Lukas Podolski'nin Arsenal'den ayrılarak Galatasaray'a gitmesini değerlendirdi.

Almanya Milli Takımı'nın Türk asıllı futbolcusu Mesut Özil, Galatasaray'ın yeni transferi Lukas Podolski'yi değerlendirdi. Arsenal ve Almanya'dan takım arkadaşı olan, yakından tanıdığı yıldız futbolcunun sarı-kırmızılılara gidişi hakkında konuşan Mesut, "İnsanlar Poldi'yi çok sevecek" dedi.

'İyi ki Galatasaray'a gitti'

Sezon öncesi hazırlıklarını Podolski'den yoksun sürdüren Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, "Podolski Arsenal'de zor zamanlar geçirdi. Bu yüzden Galatasaray'a gittiği için seviniyorum. Kendisi benim çok ama çok yakın arkadaşım. Gelecekte onun için en iyisini diliyorum. Sağlığı yerinde olursa her şeyin iyi gideceğini düşünüyorum. Süper Lig'de ona uyacak bir lig. Sadece oynaması ve forma giymeye devam etmesi gerekiyor. Gollerini sıralayacaktır" dedi.

'Poldi Türklere alışık'

Mesut şöyle devam etti: "Galatasaray'da hiç bir sıkıntıyla karşılaşmaz. İnsanlar onu sevecek. Kendisi Köln'de yaşıyor. O şehirde bir çok Türk yaşıyor. Dolayısıyla Poldi Türklere zaten çok alışık. Türkiye'de de bir çok Türk dost edinecek. İstanbul'da en iyisini yapacağından eminim".  Skorer

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN