16 Mart 2017 16:18 | Son Güncelleme: 16 Mart 2017 16:19

Milan'dan Kjaer'e büyük teklif

Savunmasında sıkıntı yaşayan İtalyan devi Milan, Kjaer için Fenerbahçe’ye 14 milyon Euro teklif etti. Sarı-Lacivertli yönetim ‘fiyatı arttır’ mesajı gönderdi.

UEFA ile yaptığı finansal-fair play anlaşması gereği sattığı oyuncu miktarında transfer yapabilecek olan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon yeni transferler yapabilmesi için oyuncu satması gerekiyordu.

FIRSAT KAPIYA GELDİ

Yeni transferler için kaynak arayan Fener yönetimine ilk somut teklif İtalya'dan geldi. Savunmasında sıkıntı yaşayan Milan, Kjaer için 14 milyon Euro'luk bir teklifte bulundu. Fenerbahçe yönetimi ise "Fiyatı arttır" mesajı ile yanıt verdi.

2 TALİBİ DAHA VAR

Danimarkalı stopere Arsenal ve Inter'in de talip olduğu düşünüldüğünde Kjaer için rakamın artması bekleniyor. Bu arada Kjaer'in sözleşmesinde 15 milyon Euro'ya serbest kalır maddesinin bulunduğu da iddia edildi. Ancak yönetim bu iddiayı henüz doğrulamadı.

Takvim

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim