11 Mart 2020 09:23 | Son Güncelleme: 11 Mart 2020 09:24

Milan'dan koronavirüs kararı!

Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun forma giydiği Milan, koronavirüs sebebiyle 3 Nisan'a ertelenen Serie A maçlarına kadar herhangi bir maçları olmadığı için takım halinde 5 günlük izin yapacaklarını açıkladı.

İtalya'da liglerin koronavirüs önlemleri çerçevesinde 3 Nisan'a ertelenmesi kararının ardından Milan kulübü idmanlara ara verildiğini duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada takımın kalbi Milanello'da tüm etkinliklerin 15 Mart tarihine kadar askıya alındığı açıklandı. Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da yer aldığı A Takım'ın ise 16 Mart Pazartesi günü idmanlarına kaldıkları yerden devam edecekleri kaydedildi.

İtalya Serie A'nın dev kulüplerinden Avrupa maçı olan Juventus'un yanı sıra Inter, Roma gibi kulüpler ise bu yönde bir karar alınmadığını açıkladı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz