07 Ekim 2017 11:56 | Son Güncelleme: 07 Ekim 2017 11:58

Milli maç sonrası Arda'dan flaş talep!

Katalan basını Arda Turan'ın Ocak ayında Barcelona'dan ayrılacağını yazdı.

Barcelona'nın bu sezon oynadığı 11 resmi maçta da forma şansı bulamayan Arda Turan, Barcelona'da bir geleceği olmadığına kanaat getirdi.

Mundo Deportivo'nun haberine göre; Valverde'den bir dakika bile alamayan Milli futbolcu, Ocak ayında Barcelona'dan ayrılacak.

Gazete, Galatasaray'ın ilk opsiyon olduğunu ancak adı açıklanmayan birkaç kulübün daha oyuncuyla ilgilendiğini yazdı. Mundo Deportivo, Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılmasının yine de kolay olmayacağını belirtirken buna neden olarak oyuncunun Barcelona'ya getirdiği maliyeti gösterdi.

Katalan ekibinin Arda'yı ucuza satmayacağını yazan gazete Milli futbolcunun yönetimden bonservisinde indirim isteyeceğini iddia etti.

Fanatik

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu