24 Ağustos 2017 16:53 | Son Güncelleme: 24 Ağustos 2017 16:54

Miroslav Stoch'un Şampiyonlar Ligi laneti

Fenerbahçe'den Slavia Prag'a transfer olan Stoch, hayalini kurduğu Şampiyonlar Ligi'nde yine oynayamayacak.

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’den Slavia Prag’a transfer olan Miroslav Stoch, uzun yıllardır düşlediği Şampiyonlar Ligi rüyasına yine erkenden veda etti.

4 TAKIMLA 7 KEZ ÖN ELEMEYİ GEÇEMEDİ

Fenerbahçe’ye transfer olduğunda sarı-lacivertli ekibi Şampiyonlar Ligi için seçtiğini söyleyen Stoch, Fenerbahçe formasıyla 4 defa mücadele ettiği ön eleme turunda Devler Ligi’ne veda etmişti.

Daha önce Fenerbahçe’nin yanı sıra Twente ve Paok formalarıyla da Şampiyonlar Ligi’nde ön eleme turunu geçmeyi başaramayan Slovak futbolcu, dün akşam oynanan maçlar sonunda yeni takımı Slavia Prag’la da aynı kaderi yaşadı.

Play-off turunda Yunanistan ekibi APOEL ile eşleşen Slavia Prag, rakibine 2-0 ve 0-0’lık iki maç sonunda elenerek Şampiyonlar Ligi’ne veda etti.

‘ŞAMPİYONLAR LİGİ İÇİN TERCİH ETTİM’ DEMİŞTİ

Transfer olduğu gün Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi için tercih ettiğini açıklayan Stoch, Slavia Prag’a geldiğinde de Çekya ekibini ‘Şampiyonlar Ligi için tercih ettim’ açıklamasını yapmıştı.

Skor

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
Bursaspor'un kaptanı Muhammed Demir: Bu hikaye yarım kalmayacak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu heyecanı için geri sayım başladı
İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
CANLI DİNLE
12. ADAM
İlker Duralı ve Musa Mutlu