03 Nisan 2017 15:58 | Son Güncelleme: 03 Nisan 2017 15:59

Monchi: van Persie ve De Jong'u Sevilla'ya götürüyordum

Sevilla'dan ayrılan ve Roma'yla anlaşması beklenen "futbolcu avcısı" lakaplı Monchi, bir dönem Galatasaraylı de Jong ve Fenerbahçe'nin yıldızı Van Persie'ye imza attırmaya çok yaklaştığını söyledi.

17 yıldır Sevilla'nın sportif direktörlüğünü yapan ve 151 oyuncuyla sözleşme imzalayan efsane sportif direktör Monchi, şu an Türkiye'de oynayan yıldızların Sevilla'nın kapısından döndüğünü söyledi. 

Monchi, Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Van Persie için "Onun için Rotterdam'a gittim, anlaşmaya çok yakındık ama olmadı. Arsenal son anda devreye girdi ve transferi bitirdi." dedi. 

Efsane futbol adamı, Galatasaraylı de Jong için ise "Sevilla'da kendisine ev bakıyordu. Her şey bitmişti ancak bir baktık ki Hamburg'a gitmiş" ifadelerini kullandı. 

Fanatik

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim