25 Haziran 2017 12:30 | Son Güncelleme: 25 Haziran 2017 12:31

Moussa Sow'un ağabeyi Galatasaray'la masaya oturdu

Fenerbahçe'nin yıldız golcüsü Moussa Sow, ağabeyi Abdullah'ın Galatasaray'la masaya oturmasına bir hayli sinirlendi.

Fenerbahçe tribünlerin sevgilisi olan Moussa Sow'un ağabeyiyle arası açıldı. Sebebi ise Sow'un ağabeyi Abdullah'ın kısa süre önce Fransa'da Galatasaray'ın Sportif Direktörü Cenk Ergün'le masaya oturması.

Cenk Ergün'ün teklifine ağabey Abdullah olumlu yaklaşmıştı. Sow kendisinden habersiz yapılan bu görüşme üzerine köpürdü. Sow'un ağabeyine "Ben Fenerbahçeliyim. Asla Galatasaray'da forma giymem. Benden habersiz böyle bir görüşmeyi nasıl yaparsın" dediği öğrenildi.

Sow, Fenerbahçe'de kalmak için elinden geleni yapacağını söyledi. F.Bahçe ligi 60 golle bitirmişti. Lens ve Sow, asist ve gollerle 30 gole direkt etki etmişlerdi.

(Fotomaç)

Diğer Haberler

İstanbul Aydın Üniversitesi’nden 24 TV ve Lig Radyo’ya Ödül
Gençlerbirliği Başkanı Arda Çakmak: Büyüklere kök söktüren camiayız
Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır'dan Fenerbahçe maçı öncesi güçlü mesaj
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
CANLI DİNLE