10 Şubat 2016 21:26 | Son Güncelleme: 10 Şubat 2016 21:27

Mustafa Denizli: 'Psikolojim iyi değil'

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar maçının ardından çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 2-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Mustafa Denizli açıklamalarda bulundu.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininden şikayet eden Mustafa Denizli, "Bu zeminde oynayacak olan tüm futbolculara yazık. hem izleyenlere, hem oynayanlara zevk vermiyor. çeyrek finalde deplasmanda 2-1 kazanmak avantaj ve bu avantajı bırakmayız. Akhisar'ın hocası çıkıyor, oyuncusu çıkıyor ve aynı şeyleri söylüyor. Kupada düşündüğümüz hedefe gideceğiz. Burada konsantrasyon sağlanmaz ama iki takım futbolcularına da tebrik etmek lazım" dedi.

"ARAMIZDAN AYRILMAKTA OLAN KARDEŞLERİMİZ VAR"

Takımdaki sıkıntıları anlatan Denizli, "Son 2,5 ayda bir tek çarşamba boş geçti. Bu sürpriz değil, uzun zamandır yaşadığımız hadiseler. Hem sakat olan hem de aramızdan ayrılmakta olan kardeşlerimiz var. Problemi olan kardeşlerimiz var. Bunu aşmak zorundayız. Kendi içimizden çözümler üreteceğiz. Zor bir yolculuk, üstesinden gelmek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

"PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL"

"Psikolojiniz iyimi?" sorusuna cevap veren Denizli, "İyi olması mümünkün değil, bunu çok net söyleyelim. Psikolojim bozuluyor diye hedeflerden vazgeçmeyeceğiz. Bu abartılı oldu, uykumuza, yediklerimize mal oluyor ama aşacağız. Bu ilk defa yaşadığımız bir zorluk değil" ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
ORIENT EKSPRESS
Musa Mutlu ve Sarper Can Ayaz