22 Ekim 2015 10:32 | Son Güncelleme: 22 Ekim 2015 13:44

Denizli'den Gaitan & Beşiktaş itirafı

Mustafa Denizli, Galatasaray'a karşı Benfica'nın tek golünü atan Gaitan'ın Beşiktaş'a transferinin son anda gerçekleşmediğini açıkladı.

Galatasaray'ın Benfica'yı 2-1 mağlup ettiği mücadele öncesinde TRT Spor ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Mustafa Denizli'den Gaitan itirafı geldi. Denizli, Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde Gaitan'ı transfer etmek istediklerini ancak yıldız futbolcunun o dönem trafik kazası nedeniyle transferin gerçekleşemediğini anlattı.

İşte Mustafa Denizli'nin sözleri;

"Yıllar evvel Beşiktaş'ın başındayken çok isteyip de alamadığımız bir oyuncu vardı. Şu anda Benfica'da forma giyen Arjantinli Gaitan. Yetkililerimizi Arjantin'e göndermek üzereydik. Resmi görüşmeleri yürütecektik ancak o dönem Gaitan çok ağır bir trafik kazası geçirdi. Hayatta kalır mı diye günlerce başında beklendi. Acaba iyileşir mi diye beklendi. Uzun süre sonra iyileşip ardından Benfica'ya transfer oldu ve kendini nasıl gösterdiğini görüyorsunuz."

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları İstanbul-Samsun Açık Deniz Yarış Etabı Sona Erdi
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ