16 Ocak 2016 20:21 | Son Güncelleme: 16 Ocak 2016 20:22

İnanılmaz maç! 90+8’de…

İngiltere Premier Lig 22. hafta karşılaşmasında Everton’ı ağırlayan Chelsea, inanılmaz bir geri dönüşle mücadeleyi 3-3’lük beraberlikle tamamladı.

İngiltere Premier Lig 22. hafta mücadelesinde Everton’ı konuk eden Chelsea, mucize bir geri dönüşe imza atarak sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Ligde kötü günler geçiren ve toparlanmaya çalışan Londra ekibi, ilk yarısı golsüz sona eren maçın 50. dakikasında John Terry’nin kendi kalesine attığı golle 1-0 geriye düştü.

Bu golden 6 dakika sonra Kevin Mirallas Everton’ı 2-0’lık üstünlüğe taşırken Stamford Bridge tribünleri adeta buz kesti. Ancak pes etmeyen Chelsea, 64’te diego Costa, 66’da Cesc Fabregas’ın golleriyle 2-2’lik beraberliği sağladı.

“Maviler” müthiş bir geri dönüşe imza atmışken karşılaşmanın 90. dakikasında Funes Mori attığı golle Everton’ı 3-2 üstünlüğe taşıdı.

Uzatma anları büyük heyecana sahne olan maçın 90+8. dakikasında kaptan John Terry attığı golle takımına 1 puanı hediye etti ve maçın skorunu 3-3 olarak belirledi.

Chelsea bu skorla puanını 25 yaparken Everton 29 puana ulaştı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları Samsun etabı başladı! Yelkenciler Bandırma Vapuru'nun izinde
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları Samsun Etabı Başlıyor
60. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nu 2025'i Wout Poels kazandı
60. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU 156 KİLOMETRELİK SELÇUK (İSABEY) – SELÇUK (MERYEMANA) ETABI İLE DEVAM EDİLDİ
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Haluk Kesim