24 Kasım 2016 10:28 | Son Güncelleme: 24 Kasım 2016 10:28

Napoli hocasından Beşiktaş itirafı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile aynı grupta mücadele eden Napoli'de teknik direktör Maurizio Sarri'den bir itiraf geldi.Sarri, Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın 3-0'dan maçı 3-3'e getirişinin kendilerini etkilediğini söyledi.

Maç sonu açıklamalarda bulunan tecrübeli teknik adam, ''Benfica 3-1 iken ısınmaya çıktı. Geldiğimizde skorun 3-3 olduğunu öğrendik ve sonrasında sahaya çıktık. Açıkçası bu skorun olumsuzluğunu bizim için önlemek çok zordu. Olumsuz havayı da engelleyemedik. Yine de Kiev'e karşı fırsatlar yakaladık ama olmadı'' ifadelerini kullandı.
 
MAÇTAN BİR GÜN ÖNCE ''ETKİLEMEZ'' DEMİŞTİ!
 
Sarri maçtan bir gün önce yaptığı açıklamada, Beşiktaş - Benfica maçının 2 saat önce olmasının ve çıkacak sonucun kendini etkilemeyeceğini ''İstanbul'daki sonucu biliyor olmamızdan etkileneceğimizi düşünmüyorum. Kararlı bir oyunla maçımıza odaklanmalıyız'' sözleriyle dile getirmişti.Napoli gruptaki son maçında deplasmanda Benfica ile karşı karşıya gelecek.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar