10 Mart 2018 11:19 | Son Güncelleme: 10 Mart 2018 11:19

Negredo formayı kaptı

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle yakaladığı seriyi Gençlerbirliği önünde de sürdürmek isteyen Beşiktaş’ta, Pepe dışında sakat bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.

Fenerbahçe ve Trabzonspor galibiyetleriyle yakaladığı seriyi Gençlerbirliği önünde de sürdürmek isteyen Beşiktaş’ta, Pepe dışında sakat bulunmaması teknik heyetin yüzünü güldürdü.
 
Adriano ve Caner’in sakatlıklarının geçmesi nedeniyle, Quaresma hariç ideal kadrosunu sahaya sürecek olan Teknik Direktör Şenol Güneş’in, forvette ise Negredo’yu tercih etmesi bekleniyor. İspanyol oyuncu hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor maçlarında attırdığı gollerle formayı kaptı. Savunmanın göbeğinde Medel-Tosic ikilisini oynatacak olan siyah - beyazlı teknik adamın, orta sahayı ise Atiba-Tolgay-Talisca üçlüsünden kuracağı bildirildi.

Diğer Haberler

61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 5. Etap: Patara’dan Kemer’e Zorlu Mücadele
Dünya bisikletinin yıldızları Türkiye yollarında…
Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, bisiklet ekonomisinin yükselen merkezi
CANLI DİNLE
Z RAPORU