29 Ocak 2016 14:57 | Son Güncelleme: 29 Ocak 2016 15:03

Nemanja Vidic futbolu bıraktı

Manchester United’ın efsane kaptanı Nemanja Vidic, futbola veda etme kararı aldı.

Son olarak İtalya 1. Ligi Serie A ekiplerinden Inter forması giyen Manchester United’ın efsane kaptanı Sırp stoper Nemanja Vidic, ani bir kararla futbola veda ettiğini açıkladı.

Manchester United’ın resmi internet sitesine kararıyla ilgili açıklamalarda bulunan Vidic,”Benim için kramponlarımı asma zamanı geldi. Son yıllarda yaşadığım sakatlıklar beni büyük oranda yıprattı. Benimle birlikte oynayan bütün futbolculara, birlikte çalıştığım teknik direktörlere ve bana hep destek veren taraftarlara yıllar boyu gösterdikleri destek için çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullanarak futbol kariyerine son noktayı koyduğunu duyurdu.

Başarılarla dolu Manchester United kariyerinden sonra İtalya Serie A ekiplerinden Inter’e transfer olan Vidic, geçtiğimiz yılın Ağustos ayında yaşadığı disk kayması sakatlığının ardından ligin ilk yarısını sakatlığıyla geçirmek zorunda kalmıştı.

34 yaşındaki eski futbolcuya ABD 1. Ligi MLS ve İngiltere 1. Ligi Premier League ekiplerinden talipleri olduğu biliniyordu. Futbola veda etmeden önce en az bir transfer daha yapması beklenen Nemankja Vidic’in ismi geçtiğimiz hafta İngiltere basınında tecrübeli bir stoper arayışında olan Aston Villa ile anılmıştı.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU’NDA FARKINDALIK İÇİN PEDAL ÇEVİREN TAKIMLAR
CANLI DİNLE