06 Temmuz 2016 11:12 | Son Güncelleme: 06 Temmuz 2016 11:58

Yeni transfer sözleşmeyi imzaladı!

Fenerbahçe'nin yeni tranferi Roman Neustadter, basın önünde sözleşme imzaladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Roman Neustadter, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda düzenlenen imza törenine kendisini Fenerbahçeli yapan sözleşmeye imzayı attı.

Neustadter'in ilk sözleri; "Bu formayı giydiğim için gururluyum. Harika bir stadı olan, gelenekleri olan dev bir kulübe transfer oldum. Taraftarın mutluluğu için her şeyi yapacağız. Takım arkadaşlarıma şampiyonluk yolunda yardımcı olmaya geldim" oldu.

"BEN BİR TAKIM OYUNCUSUYUM"

Hem savunmada hem de orta sahada oynayabiliyorum. İki pozisyonda da oynayacak taktik altyapıya sahibim. Kendimi takım oyuncusu olarak nitelendiriyorum. Hocam nerede görev verirse orada oynarım.

"NE ZAMAN BİTECEK DİYE DÜŞÜNEREK İMZA ATMAM"

Yeni bir sözleşme imzalarken ne zaman bitecek diye düşünmem. Fenerbahçe ile çok iyi bir görüşme süreci gerçekleştirdik. Bana 'Büyük bir aileye geliyorsun' dediler. Fenerbahçe'nin beni buraya getirme isteğinden dolayı mutluyum. Başka bir kulüple görüşmedim.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI 23 NİSAN’DA START ALIYOR
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun 2026 rotası ve takımların tanıtımı yapıldı
Bosphorus Cup 25. yılını kutluyor
CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
CANLI DİNLE
MAÇ GÜNÜ